Telinetyöt ja muut rakennuspalvelut rautaisella ammattitaidolla Helsingistä

Ota yhteyttä

Adoner Oy tarjoaa laadukkaat rakennuspalvelut ja tekee telinetyöt. Palvelemme Helsingistä käsin ympäri Suomen. Pystytämme rakennustelineet sekä hoidamme kaikki kodin rakennusprojektit aina hyllyn kiinnittämisestä purkutöihin yli kymmenen vuoden kokemuksella. Jätä rakennustyöt ammattilaiselle, niin hommat hoituvat ripeästi ja jälki on aina laadukasta. Saat tilattua meidät paikalle lyhyelläkin varoitusajalla.

Rakennuspalvelut

Koulutettu ja kokenut rakennustiimimme hoitaa niin pienet kuin suuremmatkin urakat. Meiltä hoituvat esimerkiksi:

  • maalaustyöt

  • laatoitus

  • purkutyöt

  • julkisivujen maalaus ja pesu.

Teemme myös paljon muuta! Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää omista rakennustarpeistasi – meiltä löytyy taatusti työlle osaava tekijä.

Yhteystiedot

Telinetyöt

Olemme erikoistuneet telinetöihin ja teemmekin niitä kaikkialla Suomessa.

Vankalla kokemuksella me rakennamme, pystytämme ja puramme rakennustelineet rivakasti ja turvallisesti. Telineiden pystytys onnistuu myös hankalammilla työmailla, joissa maasto on epätasainen tai tila rajoitettu.


Tarkistamme aina pystyttämisen yhteydessä telineiden kunnon ja raportoimme havainnoistamme eteenpäin. Telineiden säännöllinen tarkastus ja huolto on tärkeä osa työturvallisuutta.

Pyydä tarjous

Toimintatapamme

Olipa mielessäsi sitten kodin täysi remontti tai pienempi kunnostustyö, ota meihin yhteyttä. Suunnittelemme kaikki rakennustyöt yhdessä asiakkaan kanssa kuunnellen kaikkia toiveita. Meille tärkeintä on lopputulos, joka ylittää asiakkaan odotukset. Hoidamme kaiken suunnittelusta lopputarkastukseen.


Toimimme kaikkialla Suomessa ja palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä. Olemme tehneet yhteistyötä maineikkaiden kotimaisten toimijoiden kanssa kuten Exoteriko Oy, Ramirent Finland Oy ja Kas-Telineet Oy.

Kotitalousvähennys alentaa kustannuksia

Tiesithän, että kaikki kodin remontti- ja kunnostustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin? Remontin kustannukset vähenevät huomattavasti, kun muistat hakea kotitalousvähennystä.


Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

Adoner Oy hoitaa telinetyöt sekä muut rakennustyöt. Palvelemme Helsingistä käsin koko Suomessa.

Ota yhteyttä