Tilaa laadukkaat siivouspalvelut Adoner Oy:ltä Helsingistä!

Tilaa siivous

On aika rentoutua ja jättää siivoaminen ammattilaisten huoleksi! Vapauta aikaa omaan käyttöösi ja tilaa siivouspalvelut Adoner Oy:ltä. Osaava siivoustiimimme hoitaa viikkosiivoukset, ikkunanpesut, muuttosiivoukset sekä yritystilojen siivouksen puolestasi. Saat tilattua meiltä siivouksen nopeallakin aikataululla, ja me jätämme tilasi taatusti kiiltävän puhtaiksi. Toimialuettamme on Helsinki ja muu Uusimaa.

Siivoukset jokaiseen tilaan

Adoner Oy:n kokeneet siivoojat pitävät huolta siitä, että kotisi tai yrityksesi tilat ovat aina kiiltävän puhtaat ja raikkaat. Jos etsit siivouspalveluiden toteuttajaa, ota meihin yhteyttä ja kerro siivoustarpeistasi – suunnittelemme yhdessä toiveidesi mukaisen siivouksen, olipa kyse sitten yhdestä kerrasta tai viikoittaisesta siivouksesta.

Ota yhteyttä

Kuinka toimimme

Palvelemme aina joustavasti ja ripeästi. Meiltä on mahdollista tilata siivous lyhyelläkin varoitusajalla – joskus jopa seuraavaksi päiväksi! Tuomme kaikki omat välineet ja siivousaineet mukanamme, joten sinulla ei tarvitse olla kotonasi mitään erityistä. Käytämme allergisoimattomia puhdistusaineita, joten siivouksemme ei aiheuta oireita kaikkein herkimmillekään.


Hinnat sopimuksen mukaan, alkaen 30 €/tunti.

Pyydä tarjous

Muista kotitalousvähennys

Kun tilaat meiltä siivouksen kotiisi, olet oikeutettu hakemaan kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä voi hakea kaikista kodin siivous- ja kunnostuspalveluista, jotka tehdään omistamassasi asunnossa, vuokra-asunnossa tai vaikkapa kesämökilläsi, ja sen ansiota siivouksen kustannukset alentuvat huomattavasti.
Tarkemmat ohjeet löydät Verohallinnon sivuilta.

Verohallinto

Etsitkö siivoojaa kotiisi tai toimistoosi? Adoner Oy tarjoaa siivouspalvelut Helsingissä ja Uudellamaalla. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot